módja hogy csinál Autó utazási Egyszerűbb

Utazás autóval lehet, hogy nem olyan gyors, mint vesz egy gépet, de ez még mindig a leggyakoribb módszer egyre pontból a B pont, még akkor is, ha nagy távolságok van szó. Ez nem mindig nagyon kényelmes és élvezetes vezetni a járműben hosszú ideig, nem számít, milyen a napirend. Akár üzleti úton vagy felé a kedvenc nyaralóhelye, itt van néhány tipp ( Bravofly.hu), hogy az utazás egy kicsit könnyebb.

Felkészültnek lenni. Miközben mindenki azt reméli, hogy a biztonságos utazást, ami nem minden esetben van így. Azt akarja, hogy van egy tagsági AAA és győződjön meg arról, hogy a gépjármű-biztosítás kiterjed minden, ami akkor fordulhat elő, az utazás, köztük egy másik vezető, ha azt tervezi, a kikapcsolás. Ez nem akadályozza meg a problémákat, a jármű, de minden bizonnyal a dolgok kevésbé stresszes, ha tudod, minden rendben zajlott. Ugyanezen kategóriában, győződjön meg róla, van egy autó sürgősségi készlet a kezét, valamint egy pótkerék.

Tartson szünetet. Van egy jó ok, hogy pihenőhelyek létezik. Szánj időt, hogy hagyja abba, és nyújtsd a lábad legalább egyszer néhány óránként. Ez megakadályozza görcsök később, és kap a vér áramlik, amely segít ébren maradni azokon a hosszú, unalmas szakaszokon.

Fektessen be egy szebb helyet. Ha gyakran utazik az autóban, akkor igazán értékelni egy szép kényelmes ülés. Sok lehetőség van a piacon, a közös fából készült gyöngy üléshuzatot párnázott is, hogy a csontok is köszönöm, néhány óra elteltével a vezetést. Míg a vezető általában szüksége van a legjobb helyet, mivel ez nem igazán lehet váltani körül vezetés közben, az utasok valószínűleg értékelni kényelmes borítók is.

Hozd szórakozás. Csak azért, mert a vezetés nem azt jelenti, nem tudja élvezni nyúlik fejedben egy időben. Zene unalmassá válik egy idő után, ezért úgy hozza magával néhány hangoskönyvek, illetve a cd interjú vagy szeminárium már akartam hallgatni. Vannak, akik még tanulnak új nyelveket, míg a hosszú utazásokat. És ha van gyerek, egy DVD is kell tartani civakodás a minimum.

Tervezze meg leáll. Semmi sem rosszabb, mint üti a végkimerülésig csak észre, hogy nincs szálloda a mérföldet. Által előre tervezni, és úgy döntött, hol kell megállni éjszakára minden lábat az utazás, akkor van egy sokkal kellemesebb utazást és a menetrend megáll pont mielőtt túl fáradt ahhoz, hogy folytathatja a vezetést.

Győződjön meg arról, hogy van elég ideje. Rohanó eljutni a célig csak eredményezheti a stressz, frusztráció és gyorshajtás jegy, így igazán nem ajánlott. Ha egyáltalán lehetséges, tervezzük, hogy az idejét, hogy oda. 5-6 óra egy nap szokás szerint nagyon sok időt tölteni a járműben, így ha azt tervezi rövid nap, akkor jól kipihent, amikor megérkezik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *