biztonságban autó Utazik a háziállat

Sokunk fog útnak ez év, hogy látogassa meg családjával, barátaival vagy egy nyaralás. Sokan közülünk kerül kedvenceink velünk. A kedvtelésből tartott különleges igényei vannak, amikor utazik, hogy meg kell vizsgálni. Íme néhány tipp az utazáshoz biztonságosan a háziállatok.

Élelmiszerek és víz

Azt akarja, hogy készítsen elég élelem és víz a kisállat akár több napig is lesz utazás. Ezen kívül vannak speciális összecsukható kutya élelmet és vizet tálak rendelkezésre, amely lehetővé teszi, hogy szolgálja kedvence bármikor, majd összeomlik a tálat le, így nem veszi fel egy csomó hely. És ne feledkezzünk meg a kezeli! Rengeteg kezeli, hogy az állat, amikor nyugtalanok. Néhány kezeli jobban működnek, mint mások, a járműben. Pick kezeli, hogy ne legyen rendetlenség, ne legyen nagy a zaj, és folyamatosan a pet foglalt. Kutyák, fontolja meg egy Kong élvezet, ami gumiszerű kezelésére, hogy beteheti kisebb kezeli a. Kedvence fogják terelni a figyelmét próbálta megszerezni a kezel ki a játék.

Kényelem

Ne felejtsük el, hogy végig a háziállatok kedvenc takarót, párnát, vagy kitömött állat, a ismerete ezeket a tételeket csökken ütésnek vagy honvágy az állat érezhet. Hozzatok magatokkal extra takaró, így a pet lehet, hogy egy nap, vagy pihenni benne. Azt is tartsa háziállat szőr távol a helyet!

Biztonság

Manapság nincs különleges biztonsági hevederek öv és a különböző méretű kutyák. A kis kutya, ott módosította autóülések, hogy van egy párnázott területet a kutya ülni. Az autó ülés, vagy kuvasz ülés, pántos a fülkéből egy biztonsági övet. Ezen kívül, a közepes és nagy méretű kutya, akkor lehet, hogy aggódik őket ugráló jármű vezetés közben. A nagyobb kutyák vannak

hevederek, amelyek alapvetően megtartja a kutyát a fülkéből egy speciálisan módosított változatát a biztonsági övet. Ezek a rendszerek lehetővé teszik a kutyát, hogy üljön az ülésben, és még mindig élvezik a kilátást az ablakon anélkül, hogy veszélyeztetnék magukat vagy a vezető. A nagy és idősebb kutyák, van is egy visszatartó, amely lehetővé teszi a kutyát, hogy üljön vagy feküdt a hátsó ülésen a jármű biztonságos és különösen jó, ha meg akarsz off road vagy fog utazni durva utakon sok fordulat és ütések mivel ezek a hevederek fogja a kutya a helyén.

Autó Betegség

Kutyáknak, hogy dobja fel során autós túrák, vannak lehetőségek, hogy segítsen. Vannak vényköteles gyógyszerek háziállatoknak, hogy lehet kapni az állatorvos. Ott is az over the counter gyógyszer dimenhidrinát, más néven Dramamine. Tudod, hogy kedvence az azonos típusú Dramamine mint a felnőttek. Körülbelül 30 mg és 50 mg az ajánlást a közepes méretű és nagy kutyák és körülbelül 10-15 milligramm kisebb kutyák és macskák. Dramamine kell adni körülbelül egy órát, mielőtt elhagyja. Sok kutya lesz kevesebb autóbeteg ha hagyja, hogy a kutya néz ki az ablakon, és / vagy hagyja, hogy egy kis friss levegőt sújtotta a kutyát az arcon. Egyes kutyák, a zavaró a kutya egy új és izgalmas kutya játék, illetve kezelésére, akkor legyőzni a félelmet a lovaglás egy autó.

Bili Breaks

Ne felejtsd el, hogy tartson szünetet a kutya, hogy menjen bili. Szánjon rá időt, hagyta, hogy a kedvtelésből tartott megtalálja a megfelelő helyet kell csinálni saját üzleti, akkor tovább tarthat egy pihenőhelyen vagy más ismeretlen helyen, különösen, ha a terület frekventált sok más kutyákkal és állatokkal. Vegyünk egy gyors jog néhány percig, hogy megszabaduljon a pet a felesleges energiát, ha szükséges. Továbbá, ismeretlen helyen, tartsa a kutyát pórázon mindenkor.

Vörös Riasztás

Nem szabad soha hagyja kedvencét egy járművet, ha a külső hőmérséklet még kissé meleg több mint 30 perc. Ön járműve jár szinte, mint egy kemence, és a belső hőmérséklet a jármű ül a napon, akkor is, ha ez csak egy kis meleg kívül gyakran túl sok egy kisállat állni.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *