Útmutató til nagy nyári bil utflykter

Így a nyári Road Trip A legjobb lehet

Ha azt tervezed, hogy nem minden vezetési ezen a nyáron, te leszel az egyik 35 millió üti az utakon. De a móka a tapasztalat, a barátaim. Nyári közúti utak és a vakáció egy különleges helyen, az amerikai tapasztalatok. Így akartuk, hogy összeállítunk egy kis alapozó, néhány tipp és javaslat, hogyan lehet a nyári utazásairól vagy vezetői nyaralás a legjobb lehet. Csakúgy, mint mindig csinálni, akkor adunk néhány tippet, hogyan lehet a legjobb futásteljesítmény és hogyan győződjön meg róla jármű elsődleges üzemképes. De mi is dobni néhány érdekesebb dolgokat is. Kik ők? Neked kell vezetni, hogy megtudja!

Először menjünk az üzleti az útból néhány tippet ügyelve az autó a legjobb közlekedési feltételeknek, mielőtt útnak.

Gumiabroncsok és az abroncsnyomás

Semmi kétség, a gumik leginkább figyelmen kívül hagyott része az autó, különösen, amikor a biztonságra. Igen, gumik része a jármű biztonsági rendszert. Úgy tartja a kapcsolatot a közúti és a munka a fékrendszer annak biztosítására, hogy tényleg megáll a piros lámpánál, és nem a kirakatba, az utca túloldalán …

Miután a megfelelő abroncsnyomás a legjobb módja annak, hogy a gumik működnek megfelelően. Két szám, hogy fordítson figyelmet. A gumik kiírja az oldalfalon, amit a gumiabroncs maximális nyomás. Ez nem az, amit akar menni. Ehelyett megy az ajánlott gumiabroncs nyomással által a jármű gyártója. Ez található mindkét oldalán a vezető oldali ajtót, a kesztyűtartó ajtaját, vagy a használati utasításon. Az ok szeretne menni ez a szám, és nem a maximális szám, mert abroncs nyomása növekszik a hőmérséklet emelkedik. És mivel ez egy nyári közúti utazás, a guminyomás lehet 5-10 psi magasabb az autópályán, mint amikor elindult. Túlzott abroncsnyomás növeli az esélyét a gumiabroncs defekt az úton.

A gumiabroncsok megfelelő nyomáson fogja meg legbiztonságosabb, hogy Önnek a legjobb kezelést, és a legjobb futásteljesítmény. Overinflating a gumik, mint mi, csak azt mondta, lehet, hogy jobb, ha a gáz kilométer, de veszélyes. Underinflating a gumik ad rosszabb gáz kilométer, és hordja a gumik ki gyorsabban a széleit.

Apropó gumiabroncs élek, nézd meg a gumiabroncs futófelületének megkezdése előtt minden út. A megfelelő mélységű gumiabroncs futófelületének fogja meg az úton az esőben. Keres egyenetlen kopás minták az egyik vagy a másik oldalon. Ha ez több, kopott az egyik oldalon, akkor kap egy igazítás. Együttállása költsége egy kicsit előre, de pénzt takarít meg hosszú távon tartva a gumiabroncsok visel el idő előtt.

A hűtőrendszer

Az Ön hűtőrendszer keményen dolgozik a meleg a nyár tartani az autót működését. Nem, mi nem beszélünk AC, beszélünk a rendszer, amely megtartja a motort olvadás. A hűtőrendszer egy több részből, és mivel kevesen vagyunk nagyon képzett diagnoszta hűtőfolyadék problémákat, hogy a legjobb dolog az, hogy a rendszer által kivett egy jó szerelő, mielőtt elmész. Nem akarod, hogy áthajt az arizonai sivatagban egy rossz hűtési rendszer.

One Response to “Útmutató til nagy nyári bil utflykter”

  1. Mr WordPress says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *